Sara

Resor.. :)

Kategori: Allmänt

Jag har extremly tråkigt så laddar upp liite bider :)

De här kommer bli sådär långt så ingen pallar läsa.. Men bilderna pallar man väl kanske titta på iallafall :)

Första resan 02 tror jag att det var


Först blidde det legoland i Dannmark..


Sen blidde det Italien och just den här bilden kommer från torget i Venedig, vi skulle mata fåglarna o det slutade med att fåglarna satt på både huvena och armarna, sen åkte vi självklart Gondol också men har inga bra bilder på det. :)

Resan 03


Den här bilden säger er nog ingenting om ni inte hört m händelsen.. Så högt upp man kunde ta sig med bil i Österike.. Vi med våran stora husbil skulle absolut upp på toppen.. Folk titta på oss som att vi va dumma i huvet.. Upp gick det efter vissa om och men, det var värre när vi skulle ner då bromsarna brann och Janne va tvungen och dra i handbromsen o alla fick nästan slänga sig ur husbilen... De om något var ett äventyr..


Det här är Emma och Emy uppe i en borg kan man väl kalla det i Salzburg.. Det låg jätte högt upp och var jätte fint så självklart va vi ju tvungna att ta "bergsbanan"dit upp.. og ett bra tag innan jag våga mig till kanten (A)

Resan 04


Målet denna gång var Ungern och det här är inne på ett spa i huvudstaden Budapest, de va jätte fiint :)


En rätt så suddig bild över Budapest, de va himla fint :)


På vägen hem från Ungern åkte vi förbi Prag och här e en bild på den "berömda" klocktornet.. När klockan var ett visst klockslag så öppnades luckor och grejer.. Jag själv tyckte inte de va så intressant och fattade inte varför de va så berömt.. Men men Prag är även känt för fina kristallfigurer och de va mer intressant att titta på :)

Resan 05 tror jag vi begav oss till Gran Caaria i hela tre veckor då Jannes föräldrar köpt ett hus dära.. Det blev rätt uttjatat...

Resan 06 Blidde också till Gran Canaria och Resan 08.. Men dock inte lika länge :)


Här är en bild från öknen på Gran Canaria..

På Gran Canaria har vi nu gjort allt, vi har till o me bilat runt om på hela ön upp i bergen och ner i dalarna.. Vi har varit preis överallt, och varit i öknen o på vattenlandet och i den fina fiskebyn och på de flesta stränder.. Så nu mera blire inte längre än en vecka man blir dära :)

Resan 07 gick till MAllorca med Pavlina



Cathedlralen i Palma :)
Vi gjorde en himla massa, va på marinland, sola, bada va i MAgaluff osv :)

Sen självklart Thailandresan som jag var på 08.. De står om den här i bloggen så skriver inte om den, men de var hur häftigt som hälst :)

Framtida resor är Barcelona om en månad sen Grekland för två veckor i sommar :)

Puss och KRam

Kommentarer


Kommentera inlägget här: