Sara

En.. okej sommar..

Kategori: Allmänt

Jag ska inte ljuga, den hade deffenitivt kunnat varit bättre men det ska vi inte gå in på..
 
Men tro det eller ej ballonfärden blev av, vi startade i Årsta flög över Stockholm och gick ner i Stora Mossen.. Det var en upplevelse kan jag säga, bara att veckla upp och få upp ballongen var spännande nog :)
 
Jag kan väl berätta liite om min sommar, för att få leva kvar i den värme som vi endå haft liite till och från :)
 
Efter midsommar så bar det veckan efter av till Västerås för den årliga släktträffen på Power Meet. Måste fasktiskt säga att detta inte var den roligaste gången.. Men men, nästa år åker jag ju dit igen så då får vi hoppas att det blir dubbelt så kul :)
Sedan på söndagen racade Jag mamma och Emma ner till Karlstad för att hämta upp Lucas och bege oss över bron till Öland. Vi hade sååå himla fint väder, helt underbart. Vi badade och solade och var på Ölands djurpark, väldigt bra park måste jag säga då det är djurpark, vattenland och tivoli i ett, kan starkt rekomendera. Sen han vi också shoppa liite på outlets och äta på Lammet och Grisen som för övrigt är ett måste om man sätter foten på Öland. Så gott, mysigt och fint :)
 
 
 
 
Har även hunnit med en kväll på Stan med Sandra och Steffi, jätte trevlig kväll som började med middag hos Steffi, drink på Thaibåten och party på Sturecompaniet :) Och sen har vi även varit på Allsång på Skansen vilket också var suuuper mysigt :)
 
 
 
Sen blev det till att jobba en vecka för att sedan bege mig ner till Småland med Kim, vi var där några dagar och bara softade, grillade, spelade spel och så :) På torsdagen kom min mamma ner för att plocka upp mig och åka vidare till Göteborg där vi mötte upp Pappa,Bisse, Ems pems, Hanna och Kotten, vi badade på dagen och begav oss till Liseberg på kvällen, jätte mysigt var det :)
 
 
 
Innan vi skulle bege oss till Nice hade jag och Emma planerat en helkväll med mamma då vi skulle överaska henne och gå på en Poledance lektion, äta tapas på Caliente och gå på Bio och se Batman. En helt underbar kväll avslutades med att Kimpan var super snäll och kom och hämtade oss i stan efter filmen vid 00.. :)
 
 
 
Sen bar det av mot varmare breddgrader.. NICE :)
Extremt mysigt stad, varmt hade vi det och hann se och shoppa massor.
En dag hyrde vi bil och begav oss upp mot bergen, första stoppet var Grasse som är Frankrikes parfym stad/by, jätte mysig liiten by :) Andra stoppet blev i en stor grotta där vi tog en tur med guide, var helt okej men har man varit i Postonja/ljubiljana grottorna i Slovenien så är allt annat ganska mesigt.. Men vårt sista stopp och vårt mål Georges du verdon/Europas Grand Canyon.. Vackert säger jag bara, knallblått vatten där man åker till en sjö och hyr trampbåt och trampar in i floden bland de höga klipporna på sidorna, vackraste naturen jag sett tror jag :)
Sen bar en utflyktsdag iväg till Monaco där vi såg på vaktbytet och för att inte tala om Monte Carlo Casiono och alla häftiga bilar som hör till. Väldigt fint och flådigt inne på Casionot, tyvärr fick Emma och Hanna stanna utanför då det var 18års gräns.
 
 
När jag kom hem behövde Kim och jag en liiten återhämtning så vi körde en övernattning på Vildmarkshotellet med två heldagar på Kolmården. Hotellet var jätte fint och låg med utsikt över sjön, när vi kom fram till hotellet så gick vi in på Kolmården och såg på bl.a. Delfinshowen, Sälshowen och så tog vi en runda på Safarit i linbanan. Det var riktigt häftigt, vi hade tur och såg många spännande djur :) Efter det begav vi oss tillbaka till hotellet och tog en sväng ner till Spa:t där vi tog en drink och bastade och badade liite. Efter det blev det middag och sen sovläge då man blev så himla mätt.
 
 
Just nu befinner jag mig i Strängnäs då jag befinner mig på en pluggvecka, har första provet nu på fredag så ni alla får hålla tummarna säger jag bara :)
 
Förövrigt har jag pluggat och jobbat liite till och från och självklart varit med mina små bebisar :)
 
 
Over and out!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: