Sara

Våren...

Kategori: Allmänt

Jag måste nog ta tillbaka det jag sa om att våren var påväg, idag mer eller mindre snöar det igen.. De e sååå kallt och tråkigt, man får liksom ingen lust till nånting när de e så värdelöst väder..
Och nu står det i tidningarna att detta vulkanmoln kan sprida så mycket aska att vår sommar blir kall, va e detta klimatet vill helt enkelt inte att jag ska stanna i Sverige! Den 16 Juni när jag ska till Turkiet, då måste planen gå igen som vanligt för jag tänker inte missa min resa och vara kvar i det här kalla landet utan semester!

De här ställena i Turkiet planerar jag besöka, Pamukkale som är med på UNESCO:s världsarvslista bla:

Kleopatras Pool

Sen självklart stranden



Hur som helst så är det mycket i skolan nu men samtidigt ingenting.. Vi har nån lektion då och då men mycket eget arbet som projekt, inlämningar, prov och redovisningar.. Imorn ska jag skriva Svenska B Nationella, sitta i fem timmar och ja.. skriva en tråkig berättelse/argumentation/diskussion.. Gu va trååkigt:(

Sista ansökningsdagen för högskola var den 15 april, inte en enda sökte jag.. Men idag ska jag skicka in min ansökning till en YH utbildning på två år. De var lite krävande då de ville ha betyg fråg praktiken, betyg från skolan, referenser, handskrivet brev samt ett färgfoto.. Har liite ångest över om jag ska börja eller inte, vi får helt enkelt se efter sommaren.

Ne, nu ska jag läsa i körkortsboken så det kanske blir något körkort någon gång..

Snälla solen, värmen, blommor, våren/sommaren kom igen nu!

WOHOOOOOOO...... Känns som att rubrik e liite överskattat...

Kategori: Allmänt

Tro det eller ej men våren har faktis börja kommit :D
All snö e inte borta men med tanke på den här vintern lär det ta ett tag innan den är helt borta :/ Men tack för snön på Jul och Nyår iallafall, de va fiint.. :)

Det är ganska mycket som händer nu.. Mindre än 10 veckor kvar till studenten.. Men inge stress och panik, de löser sig ;) (Är vad jag skulle vela känna och tänka)

De som hänt sen sist jag skrev är först och främst att jag varit i Rom i Italien i början av Mars, det var helt uderbart.. Fina byggnader, kyrkor, borgar, parker, fontäner. Riktigt mysigt var det och vår var det också, så varmt och skönt, fina träd och blommor, en riktig upplevelse :D




St: Peters Kyrkan, där allra högst upp stog jag.. Höll på att dö :)



Colosseum, rätt häftigt :)



Castel St: Angelo

Sen har jag jobbat och tränat precis som vanligt.. Och övningskört såklart, de börjar dra ihop sig nu, kanske det blir ett körkort innan sommaren trottsallt :D *Hoppas Hoppas*

Sen bland de största stressmomenten, skolan har börjat igen... Heelt sjukt vad det kommer bli mycket nu, så mycket prov.. Men värst är nog frågan " Vad ska du göra sen?".. Hur ska jag veta de, någon?!? Öppen för förslag sålänge det inte inehåller jobba på McDonalds eller plugga 3år i högskolan ;)
Men nu släpper vi de så jag kan sova idag, kan sitta och fundera hela natten men ändå intebli klokare :)

Sen har jag hunnit fylla hela 18 år också.. Jätte kul, ett år efter alla andra, men bättre sent än aldrig elr ;)
Då hade iallafall jag och Jessica middag hos mig och det var himla mysigt, sen drog vi ut vilket också var ganska kul :)



Från kvällen på typ Nype ;)

Och min påsk har jag tillbringat med min snygging då vi hunnit "fira påsk" med nästintill alla släktingar här i Stockholm ;) Mysigt och kul ändå :)



Sen nu de senaste dagarna har jag jobbat.. Jag har jobbat under mitt sista påsklov... Och övningskört och tränat.. Och på lördag ska jag göra Högskolepovet, de kommer nog inte gå så bra, har inte riktigt den koncentrationsförmågan :)

Men nu blev det jätte långt och tråkigt så får nog sluta nu :)

Mene puss o kram så hörs vi nästa gång (om jag överlevt och inte dött av ångest) :)