Sara

Lov :)

Kategori: Allmänt

Wohooo Loooooov ;D

Första vardagen på mitt höstlov, ingen sovmorgon här inte, började med att mamma kom in halv sju o leta efter hårborsten, Lucas kom och hoppa på mig o sådär.. Mene aa senare idag så ska jag ta med mig Lucas till frissan, hoppas verkligen han sköter sig ;P

Jadu, liite om de som hänt sen sist jag skrev;)

Skola då såklart, inte hänt så mkt, prov o läxor som vanligt..
De som har varit speciellt e väl att vi varit på teater på Dramaten, vi såg på "Den fule", den va rätt tråkig.. Handlade om att Ingenjören Lette var ful. Ofattbart ful. Han har ändå levt ett hyggligt liv, gift sig och konstruerat en remarkabel stickkontakt. Nu ska uppfinningen presenteras för världen men inte av Lette. Chefen skickar istället en snygg assistent. Man säljer ju ingenting med fulhet...


Trista färger, samma kläder, samma rekvisita hela tiden.. Men men vissa kanske gillar den, den hade premiär nu i lördags, inget jag rekomenderar mene aa.. ;)

Sen så har vi haft Ung Svensk handelsdag i skolan då vi bjöd in andra skolor till vår aula.. Vi HP elever på skolan fick i uppgift att ta hand om de andra skolorna som kom dit, vi gjorde så gott vi kunde..
Skolorna som kom, deras elever, shiiit va respektlösa människor, skäms fan för dom asså, de va nån som sparka sönder saker på toaletten, nån som kladda ner hela toaletten, banka och slog i dörrar, hotade lärare osv.. vad ska man säga, inte dom skolorna igen tack ;) Mene för övrigt var föreläsningarna ialfall ganska intressanta, vissa va liite långtråkiga mene de va lugnt ändå :) Företag som H&M, tre, Bestseller och Stadium var dära..

Sen så hare varit liite fest och tjejmiddag, festen va rolig mene tjejmiddan va ennu roligare, haha de va i lördags o e fortfarande hes efter allt sjungande ;)


Här åt vi tårta allihopa när Sandra fyllde år, på rasten i skolan.. haha, ser ut som värsta geggan..
 
                                          

Födelsedagsbarnet, Sandra!! De va skit kul o du passar extreemt bra i den där kronan ;) :)
Stackars Sandra var inte så duktig på "drickleken" så ja, de va ett o annat du fick i dig ;D

Men men vad har mer hänt.. Jag har jobbat, inte så kul mene aa.. Sen så har jag intre gjort mkt mer, får se vad som händer nu på lovet :)

Puss och kram

Wohoo ;)

Kategori: Allmänt

Händer inte mycket alls, bara massa massa skola hela tiden minst två prov i veckan och läxor och inlämningar och sen redovisningar på de:D

Hmm, har varit på Upplsala marknaden, alltid lika myisgt, problemet den här gången var dock att gasen i husvagnen tog slut så de va svin kallt! 12 grader inne och 10 grader ute, hade egentligen lika bra kunnat sova ute :/
Sen så till allas besvikelse så blev de ju inga munkar den här gången, de va himla sorgligt för de va de man hade sett fram emot ju;)

Sen vare kräftskiva på "Bullarn", skoj skoj, åt inga kräftor då, jag o Pav åt typ grönsaker ;D

Jobbat har jag gjort också varje tisdag, liite drygt, mene helt ok endå, pengar som pengar ;) :)

Sen har jag ju varit i Finland jue, har inte fått nå bilder därifrån än, dom enda jag lyckades ta va typ fem bilder på vattnet, mindre lyckat :) Själv festen va rätt rolig, himla organiserad och sådär, mene rolig :) Sen såå tro de eller ej mene jag överlevde båtresan, va rätt lugnt :)


En av bilderna som jag lyckades ta, därifrån åker man tydligen när man ska ut till Helge och dom.. :) Kommer väl kanske nå mer bilder sen om jag får några ;)

Nu börjar de bli himla kallt ute, extreeemt deprimerande, längtar efter sommarn, efter värmen.. Både sköönare, roligare och bättre ;D