Sara

Back to school..

Kategori: Allmänt

Det har gått nästan två år sen jag gick ut gymnasiet, tiden går så sjukt snabbt..

Hur som helst så var idag första dagen på min utbildning, det är en Resekonsultutbildning där jag utbildar mig i bl.a. Internationell Iata, Ufta och även systemet Amadeus, ska även efter denn utbildning diplomera mig i några kurser från Harvard University. Dett är en distansutbildning men de två första introduktionsdagarna ska man vara på plats här i Strängnäs på Campuset här.. Utbildningen håller på från idag då till tentamen är första veckan i september om man väljer att gå helfart som jag gjort, jag ska på grund av detta gå ner liite i tid på mitt arbete så jag har någon chans att lyckas..

Det ska bli så himla spännande och kul då jag ska läsa om saker jag brinner för, däremot är jag livrädd för att inte klara det då utbildningen som sagt är på distans och över hela sommaren då jag dels jobbar och har massa annat inplanerat..

Min sommar börjar med fem dagars barnvakt åt underbara Nellan, det är tur att hon är så himla gullig och snäll, hon är tre år nu, gnäller nästan ingenting alls, inga problem med att sova, äta eller något annat, så himla duktig.
Efter det åker jag till Gotland på Training Camp 4 dagar, det kommer att vara på Tofta, så intervaller i sanden, jogging i solnedgången och crosstraining.. (Ja jag försöker få det att låta mysigt för att jag iallafall ska hoppas på att jag överlever ;) Ska även springa vårruset den 30 Maj, det ska bli en riktig pina!
Sen är det dags för Midsommar och så, då har jag inget planerat förutom att jag måste plugga halvt ihjäl mig :)
Första helgen i Juli är det dags för den årliga släktträffen i Västerås på Ängsö Camping då det är Powe meet, ska bli himla trevligt. Sen bär det av till Öland en vecka med mamma, Emma och Lucas då vi fått låna en stuga där. Ultimata pluggveckan då jag har både mamma och Emma att förhöra mig. Efter en skön vecka på Öland åker jag hem för att vända och åka ner till Småland med Kim, det blir nog mysigt, hoppas vi får fint väder så vi kan göra nån liten utflykt.
Sen en av sakerna jag ser fram emot mest är självklart Nice, blir med mamma, Emma, Moster Bisse och Kusin Hanna. Det blir att slappa på stranden, shopping, sevärdheter och eventuellt någon utflykt till kanske Monaco?

Sen är det back to reality sista arbetsdagen närmar sig och förhoppoingsvis har jag pluggat på då sluttentan ligger välidigt nära också :)

Efter detta har jag ingen aning om vad jag ska göra, det återstår att se och jag hoppas på det bästa :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film för att fördriva tiden, nya tag imorgon.

Bilder kommer nästa gång, har e ny pluggdator så har inte hunnit få in något här än.

Over and out