Sara

Vissa dagar e bra andra inte..

Kategori: Allmänt

Hej hej..

Just nu är ja super trött, men sitter här o deppar.. Jag vill resa.. Jag vet att de bara va ca 3 veckor sedan ja gjorde det men ja vill resa mer.. Jag vill resa till Kenya, Australien, Maldiverna, Thailand och till massa fler ställen, kanske Amazonas.. Så min fråga är då hur?!
Det är ju inga billiga ställen ja vill åka till precis och även om jag kämpar ihop pengar och spar varenda öre så vem ska jag åka med? Vem vill spara med mig och åka, de behövs ett ganska stort spara sinne för att kunna spara ihop så mycket pengar, men ja skulle lyckas..

Tänk dig ha varit i Kenya och upplevt nationalparkerna, vilken upplevelse.. Synd bara att en resa för två veckor kostar 30 000kr.. Och tänk dig bila runt i Australien i en månad, förstå vad häftigt, vad mycket man skulle se.. Och Amazonas och kanske Galapagos, shit va coolt, hur många har gjort dom resorna liksom.. Eller Vad sägs som Maldiverna vilket vatten o sträder och vilken djungel..
När jag fyllde år fick jag en bok med världens 100 underverk, jag har upplevt kanske 7-9 av dom, förstår ni hur många jag har kvar? :P

Ne nu ska ja sluta deppa, tänka på de man har..
Jag är ju faktiskt bara 18 år, har en super gullig kille, har en egen lägenhet, ett jobb och snart två kissemiss bebisar.. Jag borde vara lycklig.. Jag ska vara lycklig.. :)
Även om jag redan har ångest över att bli gammal och inte hinna med allt jag vill göra.. :P

Ta dagen som den kommer e inte riktigt jag, jag vill göra saker nu! Jag vill ha något planerat, just nu sitter jag här och har ingen nästa resa bokad.. Jag vet inte när de hände mig sist.. Och med inget att se fram emot va ska man göra då?

Hoppas jag inte dragit ner nån annan i sorg men ja håller tummarna för oss alla att alla ska bli nöjda :)

Over and out!