Sara

Snart Jullov :)

Kategori: Allmänt

Liite om vad som hänt sen sist jag skrev..

Vi kan ju börja med lovet, jag sov inte ut en enda dag var typ tröttare efter lovet när jag kom tillbaka till skolan, men men :)
På måndagen så hämtade jag min lillebror från dagis för att ta han till frissan, han va jätte duktig :) Onsdagen va inte lika rolig då vare dags för sista twinrix (eller vad den heter) sprutan, gjorde rätt ont.. Tro de eller ej men jag överlevde faktis ;) På fredan drog jag hem till Kim och sov dära sen på lördagen var det middag med Pav på Bullarn, gott och trevligt :) Efter det så åkte vi till kyrkogården, inte riktigt mitt ställe mene de va fint med alla tända ljus..


Sen hela onsdagen och hela fredagen så jobbade jag, rätt tråkigt men men vad gör man inte ;)

Måndagen efter det skööna lovet så va de Gavin Degraw konsert, de va riktigt kul och han va himla bra.. "Förbandet" som jag inte kommer ihåg vad han heter just nu va iallafall också hur grym som hälst! Sen var ju de från IDOL där också... ;)



Sen har jag varit på massa middagar känns det som, Farfar fyllde 60, farsdagmiddag hos Hella, middag för Pav som hunnit fylla år också :D Senaste middagen var hos Amanda som har hunnit fylla 18 i lördags, de va riktigt kul :)

Sen har jag också hunnit med att sjunga i kyrkan, de trodde jag aldrig, mene min klass sjöng på advent i kyrkan. Vilket innebar att vi va tvungna att gå upp halv sex, de va inte så roligt.. ;) Den första advent åkte vår julbelysning upp också, pinigt men fint ;)


Sen har jag inte gjort så mkt, haft 1000 prov o sådär bara ;) Matte prov och Spanska prov den här veckan, spännande.. Eller typ inte men endå ;) Mene snart ere ju Lov igen, då drar jag ju först till Åre en vecka, mene sen blire nice, Nyår o grejer ;D

Sen har vi fått reda på att vi ska få en lillesyrra i April också :)

17 dagar kvar.. :)