Sara

Sommar, sommar :D

Kategori: Allmänt

Hellu,
Jag kom nyss hem från bio, har haft tjejkväll med min mamma och min syster, vi shoppa åt middag och gick på bio då :) Vi såg på Fool´s Gold, den va bra och rolig, lyckligt sluta den ju också såklart :)

Nu ere nästan sommar, på rasterna hamnar man ute i solen på gräset, mysig mysigt, synd bara att vi inte får sitta ute i solen o plugga, hade varit så mkt roligare då :)


Snart Valborg också, gu va skoj.. eller nått :) Nä nu ska jag sova, Sov gott och Dröm sött :)

Puss och Kram

Ett tag sen :)

Kategori: Allmänt

Hellu,
Nu vare ett tag sen jag skrev, inte hänt så mkt på sistonde, bara massa skola o läxor o prov.. Massor med prov, snart börjar alla nationella också, Gu så skoj:D

image11

Så här skoj har vi på rasterna, spelar Labyrint och grejer ;)

I fredags så var jag på bio först med klassen, kommer inte ihåg vad filmen hette, men den va exteemt dålig, en svartvit film.. Fattade aldrig vad den handla om, kändes som den va tio timmar lång.. Sen va jag på bio med Pav på kvällen, vi såg 27 Dresses, den var rätt bra och rolig, liite synd att det var en svensk skådis med bara tycker jag, skulle nog varit bättre med någon annan :)

Pav va hundvakt åt en vovve som heter Prins, som är en chiuaua, sen har hon två hundar, Rambo och Selmis* :) Vi va ute på prommis i det extreemt kalla vädret, kul men kallt.. Selmis och Prins gick bredvid varann hela tiden:P
 
image19

Jadu, igår så va jag med Johan och några efter att ha varit i stan o shoppat och fikat med PAv :), vi har hittat vårat nya favorit fik nu, jätte gott plus att det finns massor att välja mellan. inte billigaste fiket kanske men gott :)

Sen så har jag hunnit med att fylla år och gå på skansen med mina små bröder.. Det var extreemt kallt, Lucas va sjuk så han låg inmyst i vagnen och Charlie va jätte duktig och gick..

Bild: Vuxen varg och valp i september 07  Foto: Karin Bernodt

Varje tisdag går jag ju på bugg också, nu börjat andra kursen.. :)
Sen va jag ju på Melodifestivalen med Pav också, vi satt rätt högt upp va liite läskigt, men skoj :)
Oj nu har jag skrivit mkt..

Puss och Kram hela dan:)